Vidhet një veturë në Graçanicë

Një person ka në Graçanicë ka njoftuar policinë se i është vjedhur vetura dhe disa mjete punë në oborrin e tij.

Policia ka bërë të ditur se rasti është duke u hetuar.

“Ankuesi mashkull kosovar ka njoftuar se në oborrin e tij i është vjedhur vetura me targa vendore dhe disa mjete pune. Rasti nën hetime”, thuhet në raportin e policisë.

Go to TOP