Uri e madhe në Gazë: “Ua kemi ngrënë grurin gomarëve”

Shumë palestinezë paralajmërojnë se uria po përhapet në veriun e Gazës, teksa njerëzit e lodhur nga lufta nuk kanë mundësi të blejnë ushqime të konservuara në tregje – nëse arrijnë t’i gjejnë.

Luftimet ndërmjet Izraelit dhe grupit ekstremist palestinez Hamas – i shpallur organizatë terroriste nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe Bashkimi Evropian – nuk po shfaqin shenja pakësimi. /rel/

Go to TOP