Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

UEFA ua shet arabëve Ligën e Kampionëve

Finalja e Ligës së Kampionëve për sezonin 2029/30 do të luhet në Abu Dhabi si pjesë e kontratës së re gjashtëvjeçare të UEFA-s me atë vend të pasur me vlerë 2.2 miliardë euro, shkruan OK Diario spanjolle.

Kjo marrëveshje me Emiratet është një përgjigje ndaj vendimit të gjykatës lidhur me projektin e Superligës, i cili pritet së shpejti në Luksemburg dhe do të jetë i vlefshëm nga sezoni i ardhshëm.

“UEFA e di se më 21 dhjetor mund të humbasë padinë në Gjykatën e Drejtësisë së Bashkimit Evropian në lidhje me Superligën dhe ra dakord me Abu Dhabin për të sponsorizuar Ligën e Kampionëve. Ata duan ta bëjnë atë më tërheqëse për klubet dhe të shmangin dezertimin në Ligën e Kampionëve. Superliga”, tha Eduardo Inda në emisionin El Chiringuito de Jugones.

Vendimi duhet të zyrtarizohet në mbledhjen e radhës të komitetit ekzekutiv të UEFA-s në Paris më 7 shkurt përpara shortit për edicionin e katërt të Ligës së Kombeve.

Njeriu kryesor për ekzekutimin e projektit nga ana e UEFA-s është zëvendëssekretari i përgjithshëm Giorgio Marchetti i cili konsultohet me komitetin ekzekutiv për të siguruar që gjithçka të shkojë mirë.

Sipas mediave spanjolle, UEFA do të shesë të drejtat për të gjitha garat e UEFA-s, duke përfshirë femrat dhe futsalin, për Lindjen e Mesme.

Go to TOP