Udhëheqësi i Houthit të Jemenit ka thënë se grupi do të synojë anijet e çdo kompanie që lidhet me furnizimin ose transportin e mallrave në Izrael

Udhëheqësi i Houthit të Jemenit ka thënë se grupi do të synojë anijet e çdo kompanie që lidhet me furnizimin ose transportin e mallrave në Izrael, pavarësisht nga destinacioni i tyre.

Abdul Malik al-Houthi tha se kjo ishte një fazë e katërt e përshkallëzimit në hakmarrje ndaj “agresionit izraelit në Rafah” në Rripin jugor të Gazës.

“Që tani e tutje po mendojmë edhe për fazën e pestë dhe të gjashtë dhe kemi zgjedhje shumë të rëndësishme, të ndjeshme dhe me ndikim te armiqtë”, shtoi ai, shkruan Reuters, transmeton Kosova.Info.

Go to TOP