U raportua se janë shqiptarë, të rinjt që vdiqën në Novi Pazar janë nga Bosnja

Mediat e rajonit kanë raportuar pak më parë se katër të rinj shqiptarë kanë humbur jetën në një aksident në Novi Pazar, por tani është marrë vesh se të rinjtë janë nga Bosnja.

Sipas raportimeve, të katërtit kanë kryer punë sezonale në Gjermani dhe janë kthyer në vend ditë më parë.

Të rinjtë janë Amel Ibrahimovic, Mitko Hamidovic, Amar Ujkanovic dhe Senad Derlek. Më i vjetri prej tyre 23 vjeçar.

Kjo tragjedi e rëndë ka bërë që Novi Pazari të shpallë ditë zie. 

Go to TOP