Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Tërmeti i fuqishëm në Turqi: Konfirmohen 76 të vdekur, dhe qindra të plagosur

Autoritetet në Turqi kanë konfirmuar vdekjen e të paktën 76 personave deri më tani.

Të plagosurit janë po ashtu me qindra.

Shifrat janë paraprake dhe numri i viktimave mund të jetë shumë më i lartë, pasi të shumtë janë ata që dyshohen të jenë zënë nën rrënoja.

Go to TOP