“Terapia” e artistit shqiptar: Piktura me kafe për t’i disponuar njerëzit

Artisti shqiptar, David Kryemadhi, e ngjyen brushën e tij në një gotë me kafe, dhe me kujdes e pikturon fytyrën e një klientë në një kafene, me shpresën se oferta për një portret falas do të rrisë disponimin në mes të ankthit nga pandemia.

Shumë shqiptarë i konsiderojnë kafenetë si institucion jetik, ku shkojnë pothuajse çdo ditë për të marrë dozën e preferuar të kafeinës.

Vendi me 2.8 milionë banorë supozohet të ketë një ndër shifrat më të larta të kafeneve në botë për kokë banori.

Go to TOP