Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Takimi i Komisionit për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes, raporton Maqedonci

Sot prej orës 11:00 pritet të mblidhet Komisioni për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes.

Ky është rendi i ditës:

  1. Miratimi i rendit të ditës;
  2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e Komisionit e mbajtur me datë 30.01.2024;
  1. Raportimi i Ministrit të Mbrojtjes z. Ejup Maqedonci lidhur me raportin vjetor të punës për vitin 2023;
  2. Të ndryshme.
Go to TOP