Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Tahiri: Planit franko-gjerman çdo ditë i shtohet nga një pikë, përveç njohjes reciproke

Ish-kryenegociatorja e Kosovës në dialogun me Serbinë, Edita Tahiri, përmes një postimi në llogarinë e saj në Facebook, ka komentuar ndryshimet që pësoi me kalimin e kohës propozimi i Bashkimit Evropian me të cilin synohet normalizimi i marrëdhënieve mes Kosovës dhe Serbisë.

“Planit franko-gjerman çdo ditë po i shtohet nga një pikë, por nuk iu shtua pika e njohjes reciproke. Kjo tregon dobësinë e qeverisë së Kosovës”, shkroi Tahiri.

Ndonëse njohja reciproke nuk parashihet me propozimin e BE-së për marrëveshje me Serbinë, dhe për më tepër, është thënë edhe nga diplomatët perëndimor se aktualisht nuk është momenti për njohje, kryeministri Albin Kurti ka insistuar vazhdimisht në marrëveshje me njohje në qendër.

Go to TOP