Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Suplementet e xhenxhefilit mund të jenë të dobishme në trajtimin e mungesës së imunitetit

Një hulumtim i ri zbulon se suplementet e xhenxhefilit mund të ofrojnë një qasje të mirë për menaxhimin e inflamacionit tek individët me kushte autoimune.

Ndërsa më shumë pacientë u drejtohen ilaçeve natyrale si xhenxhefili për të lehtësuar simptomat, ku studiuesit janë të etur për të eksploruar më tej potencialin e tij terapeutik, veçanërisht për kushte si lupusi, artriti reumatoid dhe madje edhe COVID-19.

Pra si një shtesë natyrale, xhenxhefili mund të jetë i dobishëm në trajtimin e inflamacionit dhe simptomave për njerëzit me çrregullime të ndryshme autoimune, raporton MedicalNewsToday, transmeton Klankosova.tv

NETosis është gjithashtu një proces ku qelizat specifike imune (neutrofilet) prodhojnë NETs. dhe është kombinuar me proteina që mund të shkatërrojnë bakteret.

Shkaktarë të ndryshëm, si infeksionet, përgjigjet imune dhe sinjale të caktuara qelizore, mund të aktivizojnë këtë proces të formimit të NET.

Ky zbulim është i rëndësishëm pasi NET-et, të ngjashme me rrjetat mikroskopike, mund të nxisin inflamacionin dhe koagulimin, faktorë të lidhur me kushte të ndryshme autoimune si lupusi, sindroma antifosfolipide dhe artriti reumatoid.

Go to TOP