Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

“Në jetë gjithçka është e arritshme” – Artistja autodidakte e teknikës me penj e gozhda

Qëndresa Mustafa Kllokoqi, nga fshati Hajvali në afërsi të Prishtinës, la profesionin e gazetares për të cilin studio, dhe nisi rrugëtimin për të mësuar krijimin e veprave të artit me penj.

Qëndresa, nënë e dy fëmijëve, këtë fushë të artit e mësoi vetë përmes videove në internet.

Go to TOP