Stuhi acari në disa pjesë të ShBA-së

I ftohti i shoqëruar me erëra dhe reshje bore ka përfshirë disa pjesë të ShBA-së, si Nju Jorku, Çikago e Ajova.

Temperaturat nën zero dhe stuhitë e borës kanë ulur nivelin e dukshmërisë duke e vështirësuar qarkullimin.

Paralajmërimet për mot të ftohtë, erëra dhe kushte të rrezikshme, mbeten në fuqi. /rel/


Një punëtor me mjekrën e mbuluar me borë, shihet në stadiumin Highmark në Orchard Park, Nju Jork, të dielën më 14 janar 2024. 
Një punëtor me mjekrën e mbuluar me borë, shihet në stadiumin Highmark në Orchard Park, Nju Jork, të dielën më 14 janar 2024. 
Autobusët e shkollave, të mbuluar me borë, në një parking në Aeroportin Ndërkombëtar O'Hare në Çikago, të dielën, 14 janar 2024. Paralajmërimi për motin e ftohtë dhe me erë është në fuqi në zonën e Çikagos, ndërsa kushtet vazhdojnë të jenë të rrezikshme.
Autobusët e shkollave, të mbuluar me borë, në një parking në Aeroportin Ndërkombëtar O’Hare në Çikago, të dielën, 14 janar 2024. Paralajmërimi për motin e ftohtë dhe me erë është në fuqi në zonën e Çikagos, ndërsa kushtet vazhdojnë të jenë të rrezikshme.
Një punëtor ndihmon për të hequr borën nga stadiumi Highmark në Nju Jork.
Një punëtor ndihmon për të hequr borën nga stadiumi Highmark në Nju Jork.
Një tabelë informuese shfaqet në një qendër autolarjeje në Palatine, zona e Çikagos.  
Një tabelë informuese shfaqet në një qendër autolarjeje në Palatine, zona e Çikagos.  
Një autobus i mbuluar nga bora në periferi të Çikagos. 
Një autobus i mbuluar nga bora në periferi të Çikagos. 
Shenjat e trafikut janë të mbuluara nga bora në Prospect Heights, Çikago.
Shenjat e trafikut janë të mbuluara nga bora në Prospect Heights, Çikago.
Një aeroplan Korean Air Cargo, mbërrin në Aeroportin Ndërkombëtar O'Hare në Çikago, të dielën, 14 janar 2024.
Një aeroplan Korean Air Cargo, mbërrin në Aeroportin Ndërkombëtar O’Hare në Çikago, të dielën, 14 janar 2024.
Punëtorët duke hequr borën nga stadiumi Highmark në Nju Jork të dielën e 14 janarit 2024. Një stuhi bore potencialisht e rrezikshme që goditi rajonin e Buffalos të shtunën, bëri që të anulohet një ndeshje e planifikuar.
Punëtorët duke hequr borën nga stadiumi Highmark në Nju Jork të dielën e 14 janarit 2024. Një stuhi bore potencialisht e rrezikshme që goditi rajonin e Buffalos të shtunën, bëri që të anulohet një ndeshje e planifikuar.
Një ekran tregon temperaturën në periferi të Çikagos, Buffalo Grove, 14 janar 2024.
Një ekran tregon temperaturën në periferi të Çikagos, Buffalo Grove, 14 janar 2024.
Punëtorët duke pastruar një trotuar nga bora, Ajova, më 13 janar 2024, mes  të ftohtit që po vazhdon. 
Punëtorët duke pastruar një trotuar nga bora, Ajova, më 13 janar 2024, mes  të ftohtit që po vazhdon. 
Një burrë duke ecur në një rrugë të pastruar nga bora, Ajova.
Një burrë duke ecur në një rrugë të pastruar nga bora, Ajova.
Një punëtor duke pastruar borën nga një trotuar pasi një stuhi solli disa centimetra borë në Des Moines, Ajova, SHBA, 13 janar 2024.
Një punëtor duke pastruar borën nga një trotuar pasi një stuhi solli disa centimetra borë në Des Moines, Ajova, SHBA, 13 janar 2024.
Punëtorë dhe vullnetarë duke pastruar një trotuar nga bora, Ajova, më 13 janar 2024.
Punëtorë dhe vullnetarë duke pastruar një trotuar nga bora, Ajova, më 13 janar 2024.
Një person duke ecur në një trotuar të mbuluar me borë në lagjen East Village, të Des Moines, Ajova. 
Një person duke ecur në një trotuar të mbuluar me borë në lagjen East Village, të Des Moines, Ajova. 
Një burrë duke hequr borën me lopatë.
Një burrë duke hequr borën me lopatë.
Go to TOP