Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Spanja, Irlanda, Belgjika dhe Malta i shtyjnë liderët e BE-së të bëjnë thirrje për armëpushim

Spanja, Irlanda, Belgjika dhe Malta po bëjnë presion që liderët nga blloku të bëjnë thirrje së bashku për një armëpushim humanitar të qëndrueshëm në një samit javën e ardhshme, sipas një letre dërguar kryetarit të BE-së.

Udhëheqësit e 27 vendeve të BE-së do të takohen më 14-15 dhjetor në Brukse.

Një përmbledhje e letrës, tha se udhëheqësit e BE-së duhet të arrijnë një pozicion të përbashkët për t’u “kërkuar urgjentisht palëve të shpallin një armëpushim humanitar të qëndrueshëm që mund të çojë në përfundimin e armiqësive” dhe të kërkojnë masa për të mbrojtur menjëherë civilët në Gaza.

Go to TOP