S’ka surpriza! 74% e shqiptarëve duan krijimin e një shteti të përbashkët Shqipëri-Kosovë

Përgjigjet e kësaj pyetje të sondazhit nuk janë aspak befasuese. 74% e shqiptarëve janë dakord për krijimi e një shteti të përbashkët mes Shqipërisë dhe Kosovës.

E ndërsa interesant është fakti se 14% të tjera janë shprehur se nuk janë aspak dakord.

Ky rezultat ka dalë si rrjedhojë e sondazhit të bërë nga Instituti italian ‘Piepoli’ në bashkëpunim me Report Tv.

Go to TOP