Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Si në “filma horror”, reja e madhe mbulon qytetin brazilian – errësira përfshin gjithçka

Në rrjetet sociale është shfaqur një video e filmuar në Brazil, ku shihet kalimi i një reje ngjyrë hiri mbi atë zonë.

Videoja është shfaqur në Instagram e siç raporton BBC, shfaq lëvizjen e dukurisë natyrore e njohur si “rafti i resë” (shelf cloud), që gjatë asaj kohe të caktuar është regjistruar nga një banor i qytetit brazilian Casillas do Sul.

Skena si në filmat harror të kësaj reje, shihen sesi mbulon qytetin, i cili krejt befasisht “errësohet”.

Sipas Shërbimit Kombëtar të Motit të SHBA (NWS), kjo lloj reje fillimisht sjell erëra të stuhishme dhe më pas shi. 

Go to TOP