Shpërthimi i zjarrit në Spitalin e Tetovës, jep dorëheqje zëvendësministri i Shëndetësisë

Zëvendësministri i Shëndetësisë në Maqedoninë e Veriut, Ilir Hasani, ka dhënë dorëheqje nga pozita e tij, kjo pas shpërthimit në Spitalin e Tetovës.

Ai këtë e bëri të ditur me anë të një postimi në rrjetin social Facebook duke shtuar se nuk ka asnjë lidhje me procedurat e spitalit modular.

“Në këto momente kaq të rënda për të gjithë ne, jap dorëheqje si akti më i lart moral. Edhe përkundër faktit se nuk kam asnjë lidhje me procedurat vënies së spitalit modular, edhe pse nuk kam asnjë lidhje as me pjesën organizative, dorëheqja është akti më i vogël që mund ta bëj në këto momente, për të respektuar viktimat, të lënduarit, opinionit dhe më së shumti veten. Asgjë nuk ka mbi dinjitetin!”, ka thënë Hasani.

Go to TOP