Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Shefi i EULEX viziton Prokurorinë Speciale: Mbështes punën e prokurorëve

Kryeprokurori i Prokurorisë Speciale të Republikës së Kosovës, Blerim Isufaj, ka pritur sot në takim shefin e ri të EULEX-it, Giovanni Pietro Barbano.

Gjatë këtij takimi Kryeprokurori Isufaj, e ka uruar shefin e EULEX-it, për detyrën e re, me ç ‘rast e ka vlerësuar si të rëndësishëm rolin e këtij misioni në monitorimin e punës së institucioneve gjyqësore, me theks të veçantë të Prokurorisë Speciale.

Po ashtu, kryeprokurori Isufaj e njoftoi shefin e EULEX-it me punën, sfidat dhe objektivat e këtij institucioni, në funksion të fuqizimit të Prokurorisë Speciale, si dhe ngritjes së besimit të qytetarëve në institucionin që ai drejton.

Ndërkaq, kreu i EULEX-it, Pietro Barbano, shprehu gatishmërinë e tij që brenda mandatit të cilin e ka ky mision, të përkrah dhe mbështes punën e Kryeprokurorit të Prokurorisë Speciale dhe të gjithë prokurorëve vendorë.

Bashkëbiseduesit shprehën nevojën e  thellimit të bashkëpunimit me qëllim të forcimit të sundimi të ligjit në Republikën e Kosovës. /Kosova.info/

Go to TOP