Serbi: Pramenkoviq në takim me Ministrin e Arsimit Ruzhiq

Beograd, 02.03.2023
Burimi: KKB
Përkthimi dhe përshtatja: Berzat Berzati

Kryetarja i Këshillit Kombëtar Boshnjak dr. Misalla Pramenkoviq mori pjesë në takimin e mbajtur në Qeverinë e Republikës së Serbisë, të organizuar nga ministri i Arsimit i Serbisë, Branko Ruzhiq. Para Ministrisë për të Drejtat e Njeriut dhe të Pakicave dhe Dialog Social, Sekretari shtetëror dr. Rejhan Kurtoviq transmiton Kosova.info.

Foto: KKB

Përveç kryetarjës të KKB-së dr. Pramenkoviq, në takim morën pjesë kryetarët dhe përfaqësuesit e këshillave kombëtare të pakicave kombëtare në Republikën e Serbisë.

Në takim u diskutua për sfidat dhe rezultatet në fushën e arsimit, ku ministri theksoi se mbështet dhe inkurajon të gjitha nismat e këshillave kombëtare që kontribuojnë në përmirësimin e cilësisë dhe disponueshmërisë së arsimit dhe edukimit në gjuhët e pakicave kombëtare.

Go to TOP