Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Sam Altman do të kthehet si CEO i OpenAI, më pak se një javë pasi u largua nga bordi

Sam Altman do të kthehet si CEO i OpenAI, duke kapërcyer një kaos që përfshiu kompaninë gjatë disa ditëve të fundit.

Ish-presidenti Greg Brockman, i cili dha dorëheqjen në shenjë proteste për shkarkimin e Altman, do të kthehet gjithashtu, shkruajnë mediat e huaja.

Kompania tha në një deklaratë të martën vonë se ka një “marrëveshje në parim” që Altman të kthehet së bashku me një bord të ri të përbërë nga Bret Taylor, Larry Summers dhe Adam D’Angelo.

Siç vlerësohet, D’Angelo është një pengesë nga bordi i mëparshëm që fillimisht shkarkoi Altman të premten; ai mbetet në këtë “tavolinë të vogël” për t’i dhënë bordit të mëparshëm njëfarë përfaqësimi.

Një burim me njohuri të drejtpërdrejta të negociatave thotë se puna e vetme e këtij bordi fillestar është të verifikojë dhe të emërojë një bord të ri zyrtar deri në 9 persona që do të rivendosë qeverisjen e OpenAI.

Microsoft ka të ngjarë të ketë një vend në atë bord të zgjeruar, ashtu si edhe vetë Altman.

Go to TOP