Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Rexhepi: Takimi me ambasadorit të Hungarisë, Dr. Bencze dhe bashkëpunëtorët

Sot, përmes një deklarate nga përfaqësuesit e misionit të Ambasadës Hungareze në Kosovë, është publikuar lajmë se Ambasadori Sh.T Dr. József Bencze i shoqëruar nga konsulli Z. Béla BOZSIK, këshilltari i parë dhe zëvendës shefi i misionit të Republikës së Hugarisë në Republikën së Kosovës, mbajti një takim në kabinetin e Zëvendës kryeministrës së Kosovës, Sh.T Znj. Emilija Rexhepi, dhe bashkëpunëtorët e saj.

Sipas prononcimit i ambasadorit Dr. Bencze, temë e bisedës me zëvendëskryeministren Rexhepi ishte në përputhje me portofolin e saj (Drejtat e Komuniteve si dhe Mbrojtja e të Drejtave të Njeriut). Kjo do të thotë, ata folën për zhvillimin e mëtejshëm: marrëdhëniet politike, ekonomike dhe kulturore midis dy vendeve mike, dhe ata gjithashtu prezantuan projektet aktuale të ambasadës në Kosovë. /Kosova.info.

Go to TOP