Rexhepi siguroi 600.000 euro për asfaltimin dhe rindërtimin e rrugëve për në Lubinjë e Epërme si dhe e Poshtëme

Prishtinë, 23.08.2023
Autor: Berzat Berzati

Në seancën e sotme të Qeverisë së Republikës së Kosovës është votuar vendimi për asfaltimin dhe rindërtimin e rrugës që lidh Lubinjë e Epërme si dhe e Poshtëme – Reçan me iniciativë të zëvendëskryeministres Emillija Rexhepi.

Ky projekt infrastrukturor, me vlerë 600.000 euro, do të ketë një ndikim të madh pozitiv në komunitetin lokal, por edhe do të përmirësojë qasjen dhe si urë lidhëse për qarkulimin më të lehtë me pjesët e tjera të Zhupës si dhe rajonit, gjë që do të ketë një ndikim pozitiv në ekonomi, tha Redžepi dhe shtoi:

“E dashur Lubinjasë, ju përgëzoj për rrugën juaj e ri!”
I juaja zëvendëskryeministrja Emillija Rexhepi

Go to TOP