Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Redžepi: Funkcionalizacija nacionalnog savjeta za osobe sa posebnim potrebama

Juče je održan sastanak Vladinog savjeta za osobe sa posebnim potrebama, i predsjedavajućom Savjeta zamenicom premijera Emilijom Redzepi, članovima u ovom Savjetu ispred ministarstva za ove kategorije, i predstavnicima organizacija civilnog društva koje rade i zastupaju interese osoba sa posebnim potreabma prenosi Kosova.info.

Na drugom sastanku bilo je između ostalog riječi o funkcionalizaciji Nacionalnog savjeta osoba sa invaliditetom. Osim predstavnika vlade bilo je prisutno i više organizacija civilnog društva koje zastupaju interese osoba sa posebnim potrebama. Prema prema riječima učesnika sastanka to je neophodno da savjet postane funkcionalan, a prema izvorima Kosova.info na narednom sastanku se očekuje izbor članova vijeća ispred civilnog društva.

Povezana vijest:

Tim povodom se oglasila i podpredsjednica vlade Kosova Emilija Redžepi koja je izjavila da Vlada premijera Kurtija daje veliki značaj i prioritet osobama sa ograničenim potrebama, akcentom na veću zaposlenost po javnim institucijama i preduzećima te infrastrukturnim projektima na lokalnom nivou. /Kosova.info.

Go to TOP