SRB-BIH-HR

Radimo na kampanji cijepljenja protiv Covid19 kaže gradonačelnik Prizrena

Mytaher Haskuka, kandidat Pokreta Vetëvendosje za gradonačelnika Prizrena, izjavio je da opština trenutno radi na kampanji vakcinacije.

“Radimo na kampanji cijepljenja. Problem vakcinacije bio je prije jer nije bilo vakcine, ali sada je ovaj problem riješen. “Preko 40 odsto građana Prizrena je vakcinisano iznad 18 godina, postoji 17 timova za vakcinaciju”, rekao je Haskuka.

Kandidati političkih partija, koji ciljaju na mesto predsednika opštine Prizren, razgovaraju u #DebatPernime o svojim planovima nakon izbora 17. oktobra.

Na KallxoPernime pozvani su kandidati za gradonačelnika Prizrena: Afrim Tejeci iz AKR -a; Anton Quni iz LDK; Milazim Lushaj, nezavisni kandidat; Mytaher Haskuka iz LVV -a; Shaqir Totaj iz PDK i Zafir Berisha iz Socijaldemokratske inicijative, Nasuprot kandidatima za gradonačelnika biće sedam kandidata za odbornike u Skupštini opštine Prizren: Aferdita Morina iz LDK; Aferdita Spahiu iz AKR -a; Dafina Bllaca iz PDK; Lirije Bytyqi iz Socijaldemokratske inicijative; Mimoza Bushrani iz LVV -a; Nadhjesa Bresa sa GUXO liste i Shqipe Kastrati iz AAK -a.