उसके घुटनों पर गर्म milf और मुर्गा बेकार है तो इसके द्वारा drilled doggystyle हो जाता है.https://fmdelbuenayre.com.ar/adult/ Devour.jav और lumorianspit गर्म शरद ऋतु सुबह पूरी तरह से इस तकनीकी गले को तोड़कर पूरी तरह से बचाते हैं.free-tube बालों वाली ट्रिबिंग एशियाई कठिन मुर्गा बाहर बेकार है. मेरे अच्छी तरह से एनिमेटेड चेहरा.sex Tigg गोल - मटोल लिटिल टैट पहली बार फॉक्स Fucks.https://www.wasmeinfo.org/sex-videos/ श्यामला खजाना बिल्ली उसकी बालों वाली किशोर बिल्ली के साथ विशाल मुर्गा सवारी!. बैंग कास्टिंग: डार्क बालों वाली निकोल जेड.adult-videos Vixen अंतिम पर्यटक.https://elfemenino.com.ar/site/ एनडी हॉट वाइफ को लेटेक्स खिलौना खिलौना डिल्डो अपने प्रेमी के सफेद पेटी pantyhose में cumy कबुली निगलने के लिए उसकी बिल्ली dildo.https://pastorwillgraham.com/adult-content/ चित्रित मुर्गा बैकबैक और डबल Handjob दो.websitetube सोलो चित्रा लड़की दानिका नाविक एक आबनूस दोस्त गधे और चेहरे, creampie पर कठिन और गहरी झुकाव. 27340183 Matoona जोड़ी कुंवारी लड़की के queer quocio silvia badmocks lt bbc संकलन ऐ.https://www.arasustudio.com/adult-videos/ सैंडी डी एंजेलो कैच स्टेपसन रॉबी बारिश उसकी माँ के पीछे कुछ है और उसे डिक का एक टुकड़ा पेश किया है.https://lawwallet.in/sex-video/
Kosova.info

Punimet në rrjet, ja kush mbetet nesër pa energji-elektrike

KEDS ka njoftuar në lidhje me punimet në rrjet, të parapara të kryhen ditën e nesërme.

Kësisoj, disa prej vendeve do të mbesin pa energji-elektrike.

Ferizaj

1.
NS 35/20/10 kV Magure do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Halilaqi (Kodi:41048003) nga ora 10:30 deri në ora 13:00
Vendet: Fshatrat: Harilaç, Rrafshina (Treshnjevkë), Sllatinë (një pjesë), Treshnjevka (një pjesë) dhe Vrellë e Goleshit (një pjesë).
Arsyeja: Ndërprerje për siguri, punime në nënstacionin Harilaq.

Gjilan

1.
Nga NS 35/10 kV Gjilani 1 do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Malisheva (kodi: 60060018) nga ora 11:00 – 11:30 dhe nga ora 14:30-15:00
Vendet: rrugët: Hamdi Kurteshi (një pjesë), Muharrem Kurteshi, Vëllezërit Maliqi (një pjesë) dhe Abdullah Tahiri (një pjesë); fshatrat: Bukovik, Capar, Dobërçan, Kufcë e Poshtme (një pjesë), Malishevë, Malishevë e Poshtme, Malishevë e Epërme dhe Vërbicë e Kmetocit.
Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

2.
NS 35/10 kV Gjilani 1
Nga Dalja 10 kV Malisheva do të ndërprehet:
TS 10/0.4 kV kV Kufca e Ulet (kodi: 60060018141) nga ora 11:00 deri ora 15:00
Vendet: Rrugët: Hamdi Kurteshi (një pjesë), Muharrem Kurteshi dhe Abdullah Tahiri (një pjesë).
Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrimi i transformatorit dhe ndërprerësit të tensionit të ulët.

3.
Nga NS 110/10 [kV] Gjilani 5 do të ndërprehet:
Dalja 10[kV] Ferma (kodi: 63000011) nga ora 11:00 deri në ora 13:00
Vendet: Livoqi i Epërm, Lagjja Marefcët, Cernicë, Gumnishtë, Vrapqiq dhe Dea.
Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrimi i ndërprerësit të tensionit të ulët.

Prishtinë

1.
TS 35/10kV Fushë-Kosova do të ndërprehet:
Dalja 10kV Albana (Kodi: 15018008) prej orës 10:00 deri në ora 11:00
Vendet: Mesbardhi I, Mesbardhi II, Bardh i Vogël, Albana e Vogël, Sllatinë e Vogël II, Albana e Madhe te Shaljanët dhe FSK-ja.
Arsyeja: Ndërprerje për siguri, largimi i shtyllës tek shkolla.

01.02.2023
Punime në projekte investive

Gjakovë

1.

TS 35/10 kV Gjakova 1 do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Beci (kodi: 80080010) prej orës 08:00 deri në ora 17:00
Vendet: fshatrat: Bec, Janosh, Lugbunari, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Pashë, Palabardhë, Qerim, Sopot dhe Trakaniq dhe rruga Mark Malota (një pjesë).
Arsyeja: Projekte investive, ngritja e shtyllave të tensionit të mesëm, demontimi i konzollave të vjetra, demontimi i izolatorëve të vjetër, montimi i konzollave të reja dhe montimi i izolatorëve të rinj.

Mitrovicë

1.
NS 110/10[kV] Skenderaji do të ndërprehet:
Dalja 10[kV] Llausha (kodi: 74000011) prej orës 08:30 deri ora 17:00
Vendet: Llausha, Rreci, Gecet, Vojvoda, Manastiri, lagjja III. e qytetit.
Arsyeja: Projekte ivestive, vendosja e shtyllave të reja të tensionit të mesëm për projektin Rreci, Llot 26.

01.02.2023

Punime nga palët e treta
Pejë

1.
TS 110/10 kV Peja 2
Nga Dalja 10 kV Dardania 2 do të ndërprehet:
TS 10/0.4 kV Bellopoja (kodi: 51000004006) nga ora 11:30 deri në ora 16:30
Vendet: TS 006 Bellopoja.
Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Ferizaj

1.
NS 110/35/10[kV] Lipjan
Nga Dalja 10[kV] Zona Industriale 2 do të ndërprehet:
NS 10/0.4kV TS Agim Nitaj (kodi: 41000025177) nga ora 11:00 deri ora 15:00
Vendet: TS 177 TS Nitaj.
Arsyeja: Punët që duhet të kryhen në bazë të pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.