Kosova

Publikohet raporti për vdekjet dhe rastet e reja në 24 orët e fundit

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se që prej dje kanë vdekur   shtatë persona dhe janë regjistruar 173 raste të reja me koronavirus.

Këto raste janë konfirmuar pas testimit të mbi pesë mijë mostrave.