Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Pse Rama zgjedh të reagojë në ‘Twitter’ dhe jo në ‘Facebook’ për Kosovën 

Dita e sotme u cilësua më e vështira pas viteve 2000, për Kosovën.

Reagimet nga figurat politike në rrjetin social ‘Facebook’, rrejti më i popullarizuar nga shqiptarët, ishin të shumta. 

Përjashtim ka bërë kreu i qeverisë, Edi Rama, i cili nuk e prishi traditën por reagoi në rrjetin social ‘X’ (Twitter) për një tjetër çështje që ai e di mirë që shqiptarët nuk do i ketë krah.

Shqiptarët në të dy anët e kufirit përdorin masivisht Facebook-un dhe Instagramin, dhe Rama duke qenë se reagimet për Kosovën i ka neutral, largohet nga Facebook dhe shkruan në ‘X’ për të minimizuar disi masivitetin e komenteve negative ndaj tij. 

Po t’ju hedhim në sy rrjeteve sociale të kryeministrit në Facebook dhe Instagram shumica e postimeve kanë të bëjnë me takimet e tij jashtë vendit, ku është zotuar të bëjë rolin e ministrit të jashtëm, ose me foto dhe video të ndryshme nga vendi, ku bën reklama të bujtinave nëpër fshatrat e Shqipërisë.

Por, çfarë ndodh me reagimet mbi çështjet më delikate?!

Të vonuara, ato gjenden në rrjetin më të pazakontë për shqiptarët, ‘Twitter’.

Go to TOP