Pronat e ish-Aeroportit të Dumoshit do t’i jepen për përdorim FSK-së

Qeveria e Kosovës ka miratuar propozimin e Ministrisë së Mbrojtjes që

Pronat e ish-Aeroportit të Dumoshit do t’i marrë për përdorim Forca e Sigurisë së Kosovës.

Kjo u vendos në mbledhjen e sotme të Qeverisë së Kosovës, pasi u propozua si pikë nga ministri i Mbrojtjes, Ejup Maqedonci.

Pronat në fjalë janë në Dumosh, Radojevë, Kaqubeg dhe Llukar.

Go to TOP