EKONOMI

Punimet në rrjet nga KEDS, këto janë vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës të dielën

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se nesër (e dielë) do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat i kësaj në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Ky është orari i ndërprerjes së energjisë elektrike sipas rajoneve për nesër:

Pejë

Punime nga palët e treta

1.

NS 110/10kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV]Dardania II  (kodi: 51000004)  nga ora 13:00 deri në ora  17:00

Vendet: Benzines Raushiq, Tregu Raushiq, Jasiqi2, Jasiqi1, Banj, Mulliri Jusaj, Molika kontroll teknik Jakup Beqaj, Asfallti, Ideal Vokshi, Te Billepoja, Dardanija2, Dardanija1, Dardanija7, Dardanija4.

Arsyeja: Punimet duhet të kryhen sipas PEE dhe Projektit te aprovuar sipas zgjidhjes teknike.

Prizren

Punime nga palët e treta

1.

TS 110/10[kV] Prizreni 3 do të ndërprehet:

LP 10[kV]  Ushtria e Kosovës (kodi: 31000018) nga ora 09:00 deri 11:00

Vendet: Konsumatorë komercial dhe buxhetor (F.S.K.) në rrugët 2 Ukë Bytuqi, Dardania dhe Tranzit. Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Gjakovë

Punime nga palët e treta

1.

Nga  NS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

LP 10kV Acetileni (kodi: 81000001 ) nga ora 10:00 -10:15 dhe nga ora 14:45 – 15:00.

Vendet: Rrugët: Abedin Tërbeshi, Ali Pashë Tepelena, Armand Pier Pailad, Bajram Daklani, Besim Bistrazhini (1 konsumatorë), Bujar Syla, Çamëria, Dëshmorët e Lirisë (një pjesë), Edit Durham, Elton Zherka (një pjesë), Haki Taha, Halit Asllani, Isa Boletini, Ismail Qemali  (një pjesë), Jeronim Derada, Marie Shllaku, Musa Zajmi, Nënë Tereza, Qazim Bakalli, Rruga Tirana, Sadedin Shehu, Shaban Gola, Skënderbeu, Tefik Çanga, Xheladin Hana dhe Yll Morina.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i siguresave të tensionit të mesëm.

TS 10/04 kV TS-14  (Kodi 81000001009) Stabiliment-degezimi  nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: rr. Xheladin Hana një pjesë.

Arsyeja: Punime sipas pëlqimit elekro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

2.

Nga TS 35/10kV Gjakova II do të ndërprehet:

TS.10/04 kV TS-34 (kodi: 81000116361) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: Rr.Hysni Dobruna, një pjesë.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 0.4kV, sipas  zgjidhjes teknike.

Gjilan

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 110/10 kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10kV Industriali  (kodi: 62000015)  nga ora 09:00  deri ne ora 14:00

Vendet: fshatrat: Berivojcë (një pjesë), Crepanë (një pjesë), Dheu i Bardhë (një pjesë), Koretin (një pjesë) dhe Topanicë (një pjesë) dhe fabrika.

Arsyeja: Vendosja e dy shtyllave të tensionit të mesëm dhe bartja e përçuesve.

2.

Nga TS 35/10 kV Gjilani II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Morava e Binçës (kodi 60061013) prej orës 09:00  deri në ora 14:00

Vendet: Fitorja Sh.P.K, Blloketarja, Bageri, Seperacioni, Gurhyesi Bejta komerc dhe Baza e Asfalltit.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave te drurit me shtylla te reja, përforcimi i përçuesve. 

Shfaq më shumë
Back to top button
escort mersin - izmir escort