SRB-BIH-HR

Policija u civilu kažnjavala vozače koji nisu poštovali pravila

Policajci u civilu kaznili su u petak u Uroševcu desetine vozača, u okviru operativnog plana Regionalne policije u ovoj opštini. Vozači koji su koristili telefon i nisu vezali pojas kažnjeni su novčano. Desetine kazni izrečene su vozačima u petak u Uroševcu.

Ova operacija je izvršena u okviru operativnog plana policije Uroševca, od strane policijskih službenika obučenih u civile, koji su identifikovali vozače vozila koji su koristili telefone ili nisu vezali sigurnosni pojas.

“Razlog zaustavljanja je to što je policijska patrola u civilu primijetila da koristite telefon u toku vožnje, zbog čega se teretite za prekršaj u iznosu od 40 evra”, čuje se iz policije kako kažu vozaču koji je kažnjen.

Direktor regionalne policije u Uroševcu Basri Shabani rekao je da će sa ovim operativnim planom nastaviti narednih dana.

“U ovom slučaju, regionalni saobraćaj u civilu je angažovao više policijskih službenika sa više vozila, koji identifikuju prekršioce u drumskom saobraćaju koji u najvećem broju slučajeva doprinose povećanju slučajeva saobraćajnih nesreća, posebno onih sa smrtnim ishodom”, naveo je on. .

Ova aktivnost Kosovske policije je pozdravljena od strane vozača.

“Aktivnosti policije su prilično precizne, to ima veze sa sprječavanjem nesreća koje se na Kosovu, nažalost, dešavaju svaki dan”, rekao je Ahmet Kurti.

„Mnogo je onih koji se ne pridržavaju pravila, oni moraju da poštuju pravila. Živim u inostranstvu, došao sam juče, ne živim ovde, prenosimo da smo iz ove zemlje i da se pravila zaista ne poštuju”, rekao je Zajim Krasnići.

Tokom ovog meseca, Regionalna policija Uroševca je izrekla ukupno 2 hiljade 666 kazni u saobraćaju, za razne prekršaje.

Shfaq më shumë