Kosova

Përmbysje në Gjilan, ky është rezultati momental

Po vazhdon numërimi i votave në Komunën e Gjilanit.

Deri në këto momente në vendin e parë ishte kandidati i VV’së, Alban Hyseni, por në momentet e fundit, Lutfi Haziri ka tejkaluar dhe tani po prin.

Lutfi Haziri momentalisht ka 44.22%, kurse Alban Hyseni 44.10%.

Deri tani janë numëruar 88% të votave, kurse siç duket pritet të ketë balotazh në këtë komunë.

Shfaq më shumë
//mauchopt.net/4/3473483