Kosova

Përmbyllet procesi i numërimit të fletëvotimeve

Zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi, ka njoftuar se procesi i numërimit të fletëvotimeve ka përfunduar të dielën në mbrëmje në gjitha vendvotimet në Republikën e Kosovës.

Ai nga Qendra e Numërimit dhe Rezultateve ka thënë se rezultatet preeliminatore të zgjedhjeve paraqiten në aplikacionin e KQZ-së, por se ka raste kur nuk janë procesuar të dhënat nga disa vendvotime.

Shfaq më shumë
//oackoubs.com/4/3473483