Përleshën mes vete dy persona në Han të Elezit, njëri në kërkim të policisë

Dy person janë përleshur mes vete në Han të Elezit, pas një mosmarrëveshjeje të mëparshme.

Njëri nga ta ka pranuar tretman mjekësor pasi është goditur pas kokës.

I dyshuari është në kërkim nga policia.

“Raportohet se pas një mosmarrëveshje rreth një rasti të mëhershëm, janë përleshur në mes veti i dyshuari dhe viktima meshkuj kosovarë. I dyshuari e ka goditur viktimën pas kokës. Viktima ka pranuar tretman mjekësor, ndërsa i dyshuari është në kërkim policor”, njofton raporti i policisë.

Go to TOP