Përkujtohet 25-vjetori i Masakrës së Qytetit të Skenderajt

Me pjesëmarrje të familjarëve, kryetarit të Komunës së Skenderajt, Fadil Nura dhe drejtorëve komunal, sot është shënuar 25 vjetori i Masakrës së Qytetit të Skenderajt, me ç’rast janë bërë homazhe te lapidari i ngritur në nderim të viktimave, te Pishat e qytetit.

Lidhur me këtë ditë, kryetari Nura ka shkruar:

“Sot, në 25 vjetorin e Masakrës së Qytetit, kujtojmë me respektin më të lartë të gjitha viktimat e asaj ngjarjeje të llahtarshme të shkaktuar nga forcat policore e ushtarake serbe, për të na bërë të vetëdijshëm se rruga deri te liria e më vonë edhe te pavarësia e Kosovës, ishte e mundimshme me shumë sakrifica e vuajtje të populli tonë!
Lavdi e përjetshme të gjithë dëshmorëve dhe martirëve të lirisë së Kosovës!”.

Go to TOP