Përfaqësuesja e Kosovës për U15 dhe U19 nga 5-9 qershor do të marrë pjesë në Kampionatin Ballkanik

Përfaqësuesja e Kosovës për U15 dhe U19, do të marrë pjesë në Kampionatin Ballkanik, i cili do të mbahet në Albena të Bullgarisë nga 5 deri më 9 qershor.

Kosova përfaqësohet nga:

U19 Meshkuj
Blendi Hajdari
Adriatik Maloku
Arti Karabagjak
Ylli Maloku, trajner

U19 Femra
Lene Osmani
Shega Hashani
Taibe Ruli
Feat Osmani, trajner

U15 Meshkuj
Amant Sejdiu
Olti Behluli
Ardian Lamaxhema, trajner

U15 Femra
Maxhire Sojeva
Ajola Behluli
Donika DemaRidvan Hashani, trajner

Drejtori i përfaqësueses 
Dardan Imami

Udhëheqës i delegacionit
Qamil Vishaj /Kosova.info/

Go to TOP