Peci: Tragjedinë e marsit e shfrytëzuan qarqe të errëta që njollosën Kosovën

Ministri i Bujqësisë, Faton Peci, në një postim kushtuar ngjarjeve që njihen si “Trazira të Marsit”, shkruan se ato së pari trazuan në Kosovë të tërë me humbjen e jetës së Egzonit, Avniut dhe Floentit, tre fëmijë nga fshati Çabër; të cilët u mbytën në Lumin Ibër nga dora e hasmëve shekullor.

“Këtë tragjedi të këtyre engjujve e shfrytëzuan qarqe të errëta, duke tentuar që ta njollosin Kosovën!

Qofshin të Parajsës!”. /Kosova.info/

Go to TOP