SRB-BIH-HR

Peci: Da sam kandidat osvojio bih opštinu Južna Mitrovica

Ministar poljoprivrede i predsednik Liste GUXO – Faton Peci prokomentarisao je tok lokalnih izbora u opštini Južna Mitrovica, iz koje dolazi i sam ministar. Peci je rekao da postoje tri kandidature u opciji Pokret Vetëvendosje i liste Guxo za gradonačelnika Južne Mitrovice.

„Oni su se u imenima u velikoj meri pominjali kao prave opcije koje mogu da uđu u trku za Južnu Mitrovicu, to je bila kandidatura Bahtirija, zastupnika Armend Muje i moja, tako da je to bilo na nivou razgovora. na forumima, različiti pregovori, ali šta god da je u posljednjoj verziji, Lëvizja Vetëvendosje je odlučila da je najbolja opcija kandidatura Bahtirija, realnije nastaviti dio nekih projekata”, rekao je Peci.

Dalje, Peci je rekao da bi pobedio na izborima u Južnoj Mitrovici ako bude u utrci.

„To je veoma subjektivno, ali verujem da bih, da sam kandidat, dobio Južnu Mitrovicu. Ne govorim ovo kao lično uvjerenje jer odražava subjektivizam samopoštovanja, već govorim na osnovu nekih mjerenja koje su u fazama prije početka izborne kampanje sa mnom podijelili neki moji prijatelji, koja su bila dio mišljenja merenja u Južnoj Mitrovici“, potvrdio je Peci.

Shfaq më shumë
//cdrvrs.com/4/3473483