SRB-BIH-HR

PDK: Obećanje Šaćir Totaja za javne usluge u Prizrenu

Kandidat PDK -a za gradonačelnika Prizrena, Shaqir Totaj večeras je u Debat Pernime -u obećao javne usluge, u kontekstu ocjenjivanja rada opštine, rekao je da će u posljednjoj godini vlade, ako bude izabran za gradonačelnika Prizrena, biti prva za plućnu usluge.

“U prvoj godini poboljšanje će početi, u posljednjoj godini bit ćemo prvi. Ocjenjivanje rada ne može biti dobro ako nije bilo dobrog upravljanja učinkom”, obećao je Totaj.

Kandidati političkih partija, koji ciljaju na mesto predsednika opštine Prizren, razgovaraju u #DebatPernime o svojim planovima nakon izbora 17. oktobra.

Na KallxoPernime pozvani su kandidati za gradonačelnika Prizrena: Afrim Tejeci iz AKR -a; Anton Quni iz LDK; Milazim Lushaj, nezavisni kandidat; Mytaher Haskuka iz LVV -a; Shaqir Totaj iz PDK i Zafir Berisha iz Socijaldemokratske inicijative, Nasuprot kandidatima za gradonačelnika biće sedam kandidata za odbornike u Skupštini opštine Prizren: Aferdita Morina iz LDK; Aferdita Spahiu iz AKR -a; Dafina Bllaca iz PDK; Lirije Bytyqi iz Socijaldemokratske inicijative; Mimoza Bushrani iz LVV -a; Nadhjesa Bresa sa GUXO liste i Shqipe Kastrati iz AAK -a.