Nokaut brutal nga Azdren Krasniqi, e fiton meçin për vetëm 25 sekonda

Po i përcjellte me vemëndje lëvizjet e kundërshtarit. E sapo gjeti pak hapësirë Azdren Krasniqi e goditi me shqelm në fytyrë Massani Sayanin dhe e la pa ndjenja në 25 sekondat e para të meçit.

Si pasojë e kësaj Sayan nuk pati më fuqi ta vazhdoi këtë betejë, prandaj luftëtari nga Drenasi u shpall kampion bote në kuadër të International Charity Fights.

30 vjeçari tha se gjendja shendëtësore e kundërshtarit është stabile për momentin.

Me 24 qershor në Darmstadt të Gjermanisë Azdren Krasniqi do të ngjitet përsëri në ring në Enfusion.

Go to TOP