Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Njëri shqyen veshin, tjetri thyen kafkën – mjekët apelojnë për kujdes gjatë përdorimit të trotinetëve elektrikë

Është shtuar numri i atyre që i përdorin trotinetët elektrikë për të kryer shërbime të përditshme por edhe për të bërë rrugën deri në punë.

Mirëpo, mjekët apelojnë për kujdes, pasi vetëm në 24 orët e fundit, në kujdestarinë e QKUK-së kanë qenë disa raste me lëndime serioze.

Në postimin e doktor Besnik Ibishit, që ka shpërndarë raportin e kolegut Lavdrim Agushi, thuhet se një 19-vjeçar ka pësuar frakturë të bazës së kafkës dhe lëndime tjera serioze.

Një 7-vjeçare duke lozur me trotinet e goditur nga vetura, ndërsa një 21-vjeçare tjetër ka pësuar lëndime të shumëfishta të ekstremiteteve.

Ndërsa rasti tjetër është ai i një 4-vjeçari që ka shqyer veshin si pasojë e rrëzimit me trotinet.

“Shpejtësia, pakujdesia, sidomos mungesa e infrastrukturës tek ne dhe shumë faktorë tjerë po shkaktojnë lëndime serioze që kushtojnë me jetë” thuhet në apelin e mjekëve.

Go to TOP