Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Një burrë ekzekutohet në Vietnam pavarësisht apeleve nga Evropa dhe Kanadaja

Le Van Manh u dënua me vdekje për vjedhjen, përdhunimin dhe vrasjen e një vajze 13-vjeçareje – por ai kishte thënë se rrëfimi i tij ishte detyruar përmes torturave nga policia.

Vietnami ka ekzekutuar Le Van Manh, pavarësisht apeleve të shumta ndërkombëtare për ta kursyer atë, tha një avokat i familjes të shtunën, shkruan Euronews.

Në vitin 2005, Le Van Manh u akuzua për vjedhjen së bashku me përdhunimin dhe vrasjen e një vajze 13-vjeçare në provincën veriore të Thanh Hoa.

Sipas Komisionit Ndërkombëtar të Juristëve (ICJ), një organizatë joqeveritare), policia mori një rrëfim nga Le Van Manh nën torturë, e cila u përdor më pas për ta dënuar atë.

Më vonë ai hoqi dorë, duke deklaruar se u detyrua të rrëfehej pasi policia e kishte rrahur rëndë.

Gjykata e Lartë e Hanoi i dha dënimin me vdekje gjatë një gjyqi apeli në vitin 2008.

Go to TOP