Ngjarja e vetme e paralajmëruar për sot

Kjo është ngjarja e paralajmëruar për sot:

10:00/ 12:00

Federata e Karatesë organizon Kampionatin Shtetëror të Kosovës për Kadetë, Juniorë, U21 dhe Seniorë 2024. Kampionati fillon në orën 10:00, kurse hapja solemne bëhet në orën 12:00. (Salla “1 Tetori”, Prishtinë)

Go to TOP