Në Pejë pritet të ketë reduktime të ujit për pije

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Hidrodrini” ka bërë të ditur se nga nesër do të ketë reduktime të ujit të pijshëm për Komunën e e Pejës.

“Si pasojë e keqpërdorimeve të shumta të ujit për pije, rritjes së kërkesës për ujë, shkaku i ngritjes së temperaturave dhe rënies së sasisë në burime, njoftojmë konsumatorët e Pejës, se do të fillohet me reduktimet e ujit për pije në disa zona, nga data 19.06.2024”, thuhet në njoftimin e lëshuar.

Më poshtë janë oraret e ndërprerjes së ujit të pijshëm:

Go to TOP