Në Ferizaj, hajnat vjedhin në kishë instalimin e rrymës elektrike

Në fshatin Talinoc i Muhaxherëve në Ferizaj persona të dyshuar kanë vjedhur brenda kishës.

Sipas Policisë, të dyshuarit kanë vjedhur instalimin e rrymës elektrike, vlera e të cilave nuk dihet.

Rasti është raportuar dje rreth orës 9:45 dhe vazhdon të hetohet.

Policia nuk ka njoftuar nëse ka arritur të identifikojë dikë që lidhet me rastin.

Go to TOP