SRB-BIH-HR

Mytaher Haskuka najavio kada će riješiti problem vode u Žuru

Mytaher Haskuka, kandidat Pokreta Vetëvendosje za gradonačelnika Prizrena, izjavio je da su već izdvojili sredstva za rješavanje problema vode u selu Žur. Vezano za problem osvetljenja u ulici „Enver Hadri“ u naselju Jeta e Re, on je rekao da građani treba da podnesu zahtev Direkciji za javne usluge.

“Rešili smo problem vode u Zhuru, na mnogim mjestima smo riješili problem. Povećali smo kapacitet vode u Zhuru, ali postoje veliki gubici na mreži. Odvojili smo sredstva za rješavanje ovog problema ”, izjavio je Haskuka.

“Za ovo imamo ugovor. Rasvjeta će se obaviti nakon što građani podnesu zahtjev Direkciji za javne usluge, a timovi odrede vrijeme i to će popraviti “, dodao je on.

Kandidati političkih partija, koji ciljaju na mesto predsednika opštine Prizren, razgovaraju u #DebatPernime o svojim planovima nakon izbora 17. oktobra.

Na KallxoPernime pozvani su kandidati za gradonačelnika Prizrena: Afrim Tejeci iz AKR -a; Anton Quni iz LDK; Milazim Lushaj, nezavisni kandidat; Mytaher Haskuka iz LVV -a; Shaqir Totaj iz PDK i Zafir Berisha iz Socijaldemokratske inicijative.