Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Mosekzekutimi i pagave, Muzaqi: Ministri Murati po e mbron ligjin

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Besim Muzaqi, ka folur për mospagesën e mësimdhënësve për muajin shtator, pasi ishin në grevë.
Ai, në Info Magazine ka deklaruar se ky vendim i marrë nga Ministria e Financave dhe Transfereve është në përputhje me Ligjin për Grevat.

“Ministri i Financave, Hekuran Murati, është duke e mbrojtur ligjin, ai po e mbron paranë publike, duke e respektuar Ligjin për Grevat në përpikëri”,ka thënë Muzaqi.

Kur u pyet se pse disa nga shërbyesit civilë të cilët ishin në grevë po ashtu janë paguar për muajin shtator, Muzaqi tha “Të gjithë ata që nuk e kanë kryer punën për të cilën janë të thirrur nuk paguhen. Sigurisht, sipas listave të gjithë ata që kanë qenë në grevë nuk do të paguhen, ligji e thotë kështu, nëse është bërë ndonjë gabim, mund të jetë gabim teknik, nuk ka asnjë selektim të asnjë qytetari të Kosovës”.

Go to TOP