Ministri Maqedonci udhëton drejt Hungarisë

Ministri i Mbrojtjes, Ejup Maqedonci, ka udhëtuar për vizitë pune në Hungari.

Sipas njoftimit nga Ministria e Mbrojtjes, gjatë qëndrimit në Hungari, ai do të takohet me ministrin e Mbrojtjes së Hungarisë, si dhe do të marrë pjesë në Takimin e Ministrave të Mbrojtjes të iniciativës së Bashkëpunimit të Mbrojtjes së Evropës Qendrore (Central European Defense Cooperation, CEDC), si dhe vendeve të Ballkanit Perëndimor (WB), që zhvillohet në Budapest.

Gjithashtu, Maqedonci do të marrë pjesë në Kongresin e Sigurisë (Budapest Security Dialog), ndërsa do të zhvillojë dhe një sërë takimesh tjera.

Go to TOP