Mblidhet sot KQZ-ja, ky është rendi i ditës

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve do të mbajë sot mbledhjen e radhës.

Ne rend dite janë katër pika. “Hyrje: z.Kreshnik Radoniqi, Kryesues i mbledhjes së KQZ-së, Shqyrtimi dhe miratimi i procesverbaleve Nr. 8, 9, 10/2024, Shqyrtimi dhe miratimi i Rregulloreve Zgjedhore Nr. 01, 02, 03, 04/2024 dhe të ndryshme”, thuhet në njoftim.

Kjo mbledhje do të mbahet nga ora 13:30.

Go to TOP