उसके घुटनों पर गर्म milf और मुर्गा बेकार है तो इसके द्वारा drilled doggystyle हो जाता है.https://fmdelbuenayre.com.ar/adult/ Devour.jav और lumorianspit गर्म शरद ऋतु सुबह पूरी तरह से इस तकनीकी गले को तोड़कर पूरी तरह से बचाते हैं.free-tube बालों वाली ट्रिबिंग एशियाई कठिन मुर्गा बाहर बेकार है. मेरे अच्छी तरह से एनिमेटेड चेहरा.sex Tigg गोल - मटोल लिटिल टैट पहली बार फॉक्स Fucks.https://www.wasmeinfo.org/sex-videos/ श्यामला खजाना बिल्ली उसकी बालों वाली किशोर बिल्ली के साथ विशाल मुर्गा सवारी!. बैंग कास्टिंग: डार्क बालों वाली निकोल जेड.adult-videos Vixen अंतिम पर्यटक.https://elfemenino.com.ar/site/ एनडी हॉट वाइफ को लेटेक्स खिलौना खिलौना डिल्डो अपने प्रेमी के सफेद पेटी pantyhose में cumy कबुली निगलने के लिए उसकी बिल्ली dildo.https://pastorwillgraham.com/adult-content/ चित्रित मुर्गा बैकबैक और डबल Handjob दो.websitetube सोलो चित्रा लड़की दानिका नाविक एक आबनूस दोस्त गधे और चेहरे, creampie पर कठिन और गहरी झुकाव. 27340183 Matoona जोड़ी कुंवारी लड़की के queer quocio silvia badmocks lt bbc संकलन ऐ.https://www.arasustudio.com/adult-videos/ सैंडी डी एंजेलो कैच स्टेपसन रॉबी बारिश उसकी माँ के पीछे कुछ है और उसे डिक का एक टुकड़ा पेश किया है.https://lawwallet.in/sex-video/
Kosova.info

Mblidhet kryesia e Kuvendit, në rend dite interpelanca e kryeministrit Kurti

Të hënën e 6 shkurtit, Kryesia e Kuvendit do të mbajë mbledhjen e radhës.

Në mesin e shumë pikave në rend dite do të jetë interpelanca e kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti në lidhje me çështjen: ”Siguria juridike e grave në rastet e dhunës në familje dhe përgjegjësia e organeve shtetërore në parandalimin edhe luftimin e krimeve ndaj grave dhe vajzave”.

Rendi i ditës

I.  Miratimi i procesverbaleve të mbledhjeve të mëparshme të Kryesisë së Kuvendit, 

Pika e papërfunduar nga Seanca plenare, e mbajtur më 7, 24 tetor, 18 nëntor 2022 dhe 18 janar 2023: 

Votimi i Rekomandimeve lidhur me Raportin e auditimit për pasqyrat financiare të Shërbimit Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës për vitin 2021.

III. Pikat e papërfunduara nga Seanca plenare, e mbajtur më 10, 24 nëntor, 8 dhe 15 dhjetor 2022:

Pikat e papërfunduara nga Seanca plenare, e mbajtur më 9 dhjetor 2022:

Seanca plenare e shtyrë nga data e paraparë që të mbahet më 12 dhjetor 2022:

Interpelanca e Kryeministrit të Republikës së Kosovës, Albin Kurti, në lidhje me çështjen: ”Siguria juridike e grave në rastet e dhunës në familje dhe përgjegjësia e organeve shtetërore në parandalimin edhe luftimin e krimeve ndaj grave dhe vajzave”.

Pikat e papërfunduara nga Seanca plenare, e mbajtur më 23 dhjetor 2022:

VII. Pika e papërfunduar nga Seanca e Jashtëzakonshme, e mbajtur më 22 dhjetor 2022:

Votimi i Strategjisë së Energjisë të Republikës së Kosovë për periudhën 2022-2031.

VIII. Pikat e papërfunduara nga seanca plenare, e mbajtur më 19 janar 2023:

Pikat e papërfunduara nga Seanca plenare, e mbajtur më 2 shkurt 2023:

Propozimi i rendit të ditës për Seancën plenare të re:

Deklarimet jashtë rendit të ditës,

Pyetjet parlamentare,

Votimi në parim i Projektligjit nr.08/L-123 për ndryshimin dhe plotësimin e ligjeve që kanë të bëjnë me racionalizimin dhe vendosjen e vijave llogaridhënëse të agjencive ekzekutive,

Votimi i Raportit vjetor të Komisionit të Pavarur të Mediave për vitin 2021,

Votimi i Raportit vjetor të Autoritetit Rregullativ të Komunikimeve Elektronike dhe Postare për vitin 2021,

Votimi i Raportit me rekomandime nga mbikëqyrja e zbatimit të Ligjit nr.05/L-003 për Mbikëqyrjen Elektronike të Personave të Cilëve u Kufizohet Lëvizja me Vendim të Gjykatës,

Votimi i Raportit me rekomandime nga mbikëqyrja e zbatimit të Ligjit nr.06/L-010 për Noterinë,

Votimi i Rekomandimeve të dala nga shqyrtimi i Raportit të Auditimit për pasqyrat financiare vjetore të Universitetit të Prishtinës për vitin 2021,

Votimi i Raportit të Performancës së Ndërmarrjeve Publike Qendrore për vitin 2020,

Votimi në parim i Projektligjit nr.08/L-201 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr.05/L-081 për Energjinë,

Votimi në parim i Projektligjit nr.08/L-206 për Arsimin e Lartë në Republikën e Kosovës,

Shqyrtimi i dytë i Projektligjit nr.08/L-121 për Byronë Shtetërore për Verifikimin dhe Konfiskimin e Pasurisë së Pajustifikueshme,

Shqyrtimi i dytë i Projektligjit nr.08/L-175 për Mbrojtjen e Informacionit të Klasifikuar

Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr.08/L-199 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr.05/L-060 për Mjekësinë Ligjore

Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr. 08/L-213 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr. 08/L-193 mbi ndarjet buxhetore për Buxhetin e Republikës së Kosovës për vitin 2023,

Shqyrtimi i rekomandimeve për mbikëqyrjen e zbatimit të Ligjit nr.04/L-109 për Komunikimet Elektronike

Shqyrtimi i Raportit të Komisionit Hetimor Parlamentar lidhur me menaxhimin e krizës energjetike nga ana e Qeverisë së Republikës së Kosovës.

XI. Shqyrtimi i propozimeve dhe i kërkesave.

Learn more

You can skip this ad in 4

Advertisement