Mbahet konferenca e Kombëtares U-18, thuhet se çelësi i sukesesit, është talenti dhe dashuria që kanë lojëtaret

Federata e Hendbollit të Kosovës, ka mbajtur sot një konferencë me rastin e kthimit të Kombëtares U-18, nga Kampionati Trofe Internacional, në Uzbekistan, ku vajzat siguruan kualifikimin historik në botëror.

Aty u tha se çelësi i sukesesit, është talenti dashuria dhe vullneti që këto vajza kanë për Kombëtaren e Kosovës dhe për këtë sport.

Para konferencës, ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Hajrulla Ceku ka mbajtur takim me kryetarin e Federatës së Hendbollit, Eugen Saraqini, dhe me ekipin e kombëtarës U-18.

Go to TOP