MAShT ngatërron poenët në disa lëndë te testi i maturantëve

Ministria e Arsimit ka bërë një gabim gjatë numërimit të pikëve në Testin e Maturës,  përkatësisht në ata që kanë pasur lëndë zgjedhore psikologjinë, sociologjinë, edukatën qytetare e po ashtu ekonomi e ndërmarrësi.

Të njëjtat janë përmirësuar dhe i janë dërguar shkollave, njofton Klan Kosova.

Kjo ka ndryshuar pozitivisht përqindjen e arritjeve të nxënësve.

Vetëm në Gjimnazin “Zenel Hajdini” në Gjilan, 30 nxënës e kaluan testin pas korrigjimit.

Go to TOP